Επιλογή Σελίδας

PRODUCERS

 

Tony G

Λέγεται ότι είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής και ότι πιο αντιπροσωπευτικό υπάρχει στο ηλεκτρονικό underground κίνημα της χώρας του. Από πολύ μικρή ηλικία επηρεάστηκε από ηλεκτρονικές μπάντες με ιδιαίτερο ήχο. Από τότε μέχρι σήμερα, ο Αντώνης Γκαϊτατζής (aka Tony G) γεννημένος στη Θεσσαλονίκη της Ελλάδος, προσπαθεί να προάγει πολιτισμό, αλλά και διασκέδαση μέσα από καινοτόμες ιδέες στη μουσική βιομηχανία. Σε μεγάλες ιδέες όπως dj schools, room studios, dj contests, radio shows, booking agency, festivals και διάφορα άλλα είναι παρών, έχοντας την ιδιοκτησία-συνιδιοκτησία αυτών, δίνοντας το δικό του στίγμα και την δική του αισθητική. Οι περίεργες μουσικές παραγωγές του στεγάζονται σε δισκογραφικές εταιρείες και τα dj sets του σε μεγάλα gigs. Σπουδαίες οι συνεργασίες στην δισκογραφία του και πολύ μεγάλα τα ονόματα του παγκόσμιου στερεώματος με τα οποία παρευρέθηκε παίζοντας μουσική. Τέλος, η δισκογραφία του, είναι ιδιαίτερης ακουστικής, λόγω των μεγάλων μπασογραμμών και της μονοτονίας που την διακρίνει. Σκοπός του είναι να παραμένει μουσικά ενεργός με φρέσκες μουσικές επιλογές και παραγωγές. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το live act του, ονομαζόμενο seek project live, γεμάτο από αναλογικό και μη εξοπλισμό. Δύσκολο πράγμα να χαρακτηριστείς καλλιτέχνης. Αυτός, λένε, τα κατάφερε.

T.s.Teo

Ο Θοδωρής Τσαλαγιωργος (T.s.Teo) γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1985. Μεγάλωσε στη Σιατιστα Κοζάνης. Η αγάπη του για την ηλεκτρονική μουσική ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία. Ελαβε μέρος στο πρώτο ελληνικό σεμινάριο Djing στο Decadence Dj school. Έτσι ξεκίνησε την επαγγελματική του ενασχόληση με τη μουσική. Όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε ενεργός στο κομμάτι του Djing αλλά και στο κομμάτι της οργάνωσης και της διαμόρφωσης event στη Θεσσαλονίκη και σε πολλές άλλες πόλεις. Deep house, tech house και tech είναι οι ήχοι που τον αντιπροσωπεύουν. Επισης είναι ιδρυτικό μέλος του Add radio, ενός φρέσκου ιντερνετικου ραδιοφώνου ηλεκτρονικής μουσικής στη Θεσσαλονίκη.

Subsense

Βασίλης Βαζούρας (aka Subsense), γεννήθηκε το 1994 και μεγάλωσε σε ένα μικρό χωρίο την Πελασγία Φθιώτιδας. Από μικρή ηλικία και ύστερα ως clubber άρχισε να ακούει ηλεκτρονική μουσική. Όμως, αυτό δεν ήταν αρκετό γι’ αυτόν και έτσι αποφάσισε να γίνει μέρος αυτής. Ξεκίνησε φτιάχνοντας mixtapes για τους φίλους του μέχρι που βρήκε το πρώτο bar για να παίξει την μουσική που του άρεσε. Επηρεάστηκε από διάσημους DJs και μουσικούς παραγωγούς του χώρου, πρώτα από την House και έπειτα από την Techno σκηνή.

Τον Οκτώβρη του 2016 και 2018 ξεκίνησε να παρακολουθεί το A2 DJ Music Workshop (A2 LTD) και τον Σεπτέμβρη του 2018 το A2 Music Production Workshop (A2 LTD) για να έχει μία ολοκληρωμένη γνώση του Djing, της μουσικής παραγωγής και γενικότερα της μουσικής βιομηχανίας. Τον Νοέμβρη του 2018 έγινε ένας από τους Resident DJs του [ Die Berliner Nachte ], ένα techno event το οποίο διεξάγεται από το Rekviem Alley Bar. Επίσης, έγινε και ένα από τα ιδρυτικά μέλη του ADD radio, ενός νέου σταθμού στην Θεσσαλονίκη.

Έχει εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη (Tokyo City Bar, S48), στην Μύκονο (Sueno Pool Bar), στον Βόλο (Republic, Rekviem Alley Bar) και στα Τρίκαλα (Street Party).

Ο ήχος του χαρακτηρίζεται ως υπνωτικός και χορευτικός και αποτελείται από σκοτεινά στοιχεία.

Elma

Κωνσταντίνος Ελμαλικλίδης (aka Elma) γεννημένος το 1999 μεγάλωσε στην επαρχία,συγκεκριμένα στην Κρύα Βρύση. Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια όπου ο πατέρας του ήταν dj τα μουσικά ερεθίσματα για εκείνον ξεκίνησαν νωρίς. Η πορεία του ως dj ξεκίνησε έπειτα από τις πρώτες φορές που έπαιξε σε διαφορά bar και clubs με house επιλογές στην περιοχή της γενέτειρας του. Αργότερα επηρεασμένος από αναγνωρισμένους Dj και παραγωγούς κατάλαβε πως η Techno είναι η μουσική που τον γεμίζει και θέλει να εξειδικευτεί σε αυτήν. Τον Οκτώβρη του 2017 για την πλήρη γνώση του Djing και της μουσική παραγωγής αποφάσισε να παρακολουθήσει το A2 Dj Music Workshop (LTD) στην Θεσσαλονίκη και το A2 Music Production Workshop (LTD) τον Δεκέμβριο του 2017 και Σεπτέμβριο του 2018. Αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά μέλη του ADD radio ενός καινοτόμου σταθμού στην Θεσσαλονίκη. Έχει εμφανίσεις στο Tokyo City Bar και Dada Horus Club (Θεσσαλονίκη). Είναι λάτρης της γρήγορης χορευτικής μουσικής και η ηχητική του χαρακτηρίζεται βαθιά και σκοτεινή με Acid στοιχεία.