Επιλογή Σελίδας

AddRadio Business

Το AddRadio Business προσφέρει την κατάλληλη μουσική επένδυση για τον επαγγελματικό χώρο σας (bar, cafe, καταστήματα, εστιατόρια), με την ποιότητα στις επιλογές που διακρίνει το σταθμό μας και το κατάλληλο ύφος για κάθε ώρα της ημέρας. Έτσι, επιλέγοντας την υπηρεσία μας, θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από το άγχος για το θέμα της μουσικής κάλυψης του χώρου σας και να προσφέρετε ένα ακόμα πιο ευχάριστο περιβάλλον στους πελάτες σας.

Εγγραφείτε στο AddRadio Business

Η εγγραφή σας μπορεί να είναι μηνιαία, εξάμηνη ή ετήσια, ανάλογα την συνδρομή που θα επιλέξετε.

F.A.Q.

Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία στην επιχείρησή μου;

Με την εγγραφή στη συνδρομητική υπηρεσία μας, και εντός 24 ωρών, θα παραλάβετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό που αντιστοιχεί στην επιχείρησή σας και με τα οποία θα μπορείτε να συνδεθείτε στην πλατφόρμα και να απολαύσετε τη μουσική στο χώρο σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η συσκευή (υπολογιστής, tablet) με την οποία είναι συνδεδεμένο το ηχοσύστημά σας και σύνδεση στο διαδίκτυο!

Ποιο είναι το ύφος της μουσικής που παρέχει η υπηρεσία;

Η ροή του Add Radio Business διαφέρει από αυτή του Add Radio, και προσφέρει την πιο ποιοτική ηλεκτρονική μουσική, επιλεγμένη απο experts της μουσικής και προσαρμοσμένη στις ανάγκες επιχειρήσεων εστίασης και καταστημάτων έτσι ώστε να έχετε το τέλειο μουσικό background στο χώρο σας!

Ποιες είναι οι υποχρεώσεις μου απέναντι στους φορείς πνευματικών δικαιωμάτων , αν επιλέξω το Add Radio Business;

Η συνδρομή στην υπηρεσία αλλά και και σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα streaming δε συνεπάγεται απαλλαγή από τις υποχρεώσεις που έχει κάθε επιχείρηση απέναντι στους φορείς πνευματικών δικαιωμάτων. Κάθε επιχείρηση είναι υποχρεωμένη να αποδίδει πνευματικά δικαιώματα δημόσιας εκτέλεσης μουσικής στους αντίστοιχους φορείς.

Μπορώ να παρέμβω στη ροή του προγράμματος;

Το Add Radio Business είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να σας απαλλάξει από το άγχος για τη μουσική επένδυση του χώρου σας. Η επιλογή της μουσικής βρίσκεται πλέον στα έμπειρα χέρια των ειδικών μας που δουλεύουν διαρκώς για την ανανέωση του περιεχομένου και για την επιλογή της κατάλληλης μουσικής για την εκάστοτε στιγμή της ημέρας.